Sähköisen taloushallinnon taitajat Varkaudessa

Varkauden Tili Oy on vuodesta 1988 toiminnassa oleva palveleva tilitoimisto. Pitkä kokemus ei kuitenkaan tarkoita kangistumista vanhoihin kaavoihin, vaan kuvaa ennen kaikkea intohimoa alaa kohtaan. Tarjoammekin asiakkaillemme perinteiset tilitoimistopalvelut modernilla otteella. Kauttamme saat muun muassa kaikki taloushallinnon palvelut sähköisinä. Sähköinen taloushallinto säästää sekä aikaa että vaivaa!

 

Lue lisää yrityksestämme ja ota yhteyttä, kun tarvitset asiansa osaavan tilitoimiston palveluja Varkaudessa tai missä tahansa muualla Suomessa!

Kaikki yhteystiedot

Varkauden Tili Oy – asiantunteva tilitoimisto

Varkauden Tili Oy aloitti toimintansa vuonna 1968 Aira-Liisa ja Juhani Sorsan harjoittamana. Osakeyhtiö perustettiin 1981 ja toiminta siirtyi allekirjoittaneen omistukseen 1.5.1988. Olemme tilitoimisto, joka tarjoaa hyvään henkilökohtaiseen lähestymistapaan perustuvaa pitkäjänteistä asiantuntijapalvelua. Ammattitaitomme tai kapasiteettimme ei lopu kesken suurtenkaan yritysten kohdalla tai vaatimustason kohotessa. 

 

Enemmistö henkilöstöstämme on suorittanut arvostetun laskenta-alan ammattilaisen syventävän KLT-tutkinnon (Kirjanpidon ja laskentatoimen tutkinto). Panostamme jatkuvasti henkilökuntamme koulutukseen, jotta voimme tarjota asiakkaillemme alan viimeisen tietotaidon ja kokonaisvaltaista palvelua. Ajanmukaiset tietojärjestelmät takaavat työskentelymme laadun ja tehokkuuden.

 

Olemme Taloushallintoliiton hyväksymä ja valvoma auktorisoitu jäsentoimisto.

 

Timo Männikkö

Toimitusjohtaja

KLT